Istorijat
Preduzeće “REGENS COMPANY“ osnovano je 1997. godine.

U početku svog poslovanja bilo je pretežno okrenuto poslovima marketinga i tržišne komunikacije. U tom smislu, urađeno je nekoliko manjih marketinških kampanja, sa ciljem pozicioniranja na tržištu i širenja kruga poslovnih saradnika, u zemlji i inostranstvu, kao što su UBB, Tref, Nova BiroNet, Autokomerc, AMS, Beltane Limited i Chemopharm.

U to vreme smo bili i producenti emisije Mobil auto na RTV Studio B, i to preko 4 godine.

Profilišući dalje svoj razvoj, bavili smo se agencijskim poslovima, prodajom stanova i poslovnog prostora investitora, kao što su: Slavija projekt, CD Unoinvest i dr.

Učestvovali smo u prodaji nekoliko hiljada kvadrata stambenog i poslovnog prostora i pri tome ostvarili zavidne uspehe u prezentaciji i kompletnom dovršavanju ovih poslova na zadovoljstvo, kako investitora, tako i kupaca.

Razvijajući se i rastući, odlučili smo da i sami budemo investitori manjih stambenih zgrada, pa smo sa uspehom, koristeći i značajnu podršku Raiffeisen banke, izgradili stambenu zgradu u Vranjskoj ulici, površine 1.200 m², a posle toga samostalno sagradili stambeni objekat u Baba Višnjinoj ulici, površine 1.300 m². Učestvovali smo i u zajedničkom projektu u okviru Forum Goup, za izgradnju stambene zgrade u ulici Koče Kapetana, koja se ovih dana privodi kraju.

S obzirom na promenu situacije na tržištu i dolazak stranih investitora, opredelili smo se za konsalting poslove nudeći svoju stručnost, znanje i iskustvo, kao i stečenu poziciju na tržištu,ne samo domacim nego i stranim investitorima. U tom smislu radili smo kompletne konsalting poslove, od ideje , odnosno pribavljanja zemljišta do gradjevinske dozvole za francusku firmu Interex, koja je deo velikog lanca hipermarketa Intermarše. Takodje, bili smo uključeni i u nekoliko drugih projekata kome smo davali svoje stručne savete i pomagali stranim investitorima u donošenju strateških odluka o izgradnji objekata u Srbiji.

Trenutno smo aktivni na dva segmenta i to izgradnji stanova i poslovnog prostora u okviru zajedničke firme u Žičkoj ulici, na Crvenom krstu, površine oko 1.670 m², za koji radimo kompletan konsalting i prodaju stanova.

Drugi izuzetno važan segment su konsalting usluge za strane partnere, pre svega za izgradnju mega marketa, skladišnih i distributivnih prostora, za nekoliko stranih firmi kao što su Helios, Udruga preduzetnika,DMB, kao i veci broj stranih firmi koje ne žele da se javno oglašavaju pre početka gradnje, pa i mi ne možemo da objavljujemo sve projekte u skladu sa ugovorom o poverljivosti informacija.

Da bi smo odgovorili veoma zahtevnim stranim investitorima i istakli naše mesto u tržišnim komunikacijama, formirali smo bazu podataka potencijalnih lokacija namenjenih pre svega stranim investitorima, koji u nama vide strateškog partnera spremnog da im da savet i omogući valorizaciju njihovog zemljišta kroz odgovarajuće urbanističke, tehničke i pravne postupke i istovremeno spremnog da im pomogne i garantuje da će na kupljenom objektu zaista moći da sagrade željene objekte.